Speciale zomerkampen

Speciale Ruitervakanties

Ben jij een paardenliefhebber en heb jij zin in een week vol paardrijles en andere activiteiten?
Heb je AD(H)D, Autisme een Licht Verstandelijke Beperking of een lichamelijke beperking.
Lees dan verder over onze speciale ruitervakanties:

21106773_1143110389124323_264366482239819617_n

 

Tijdens een ruitervakantie kom je logeren op onze manege waar je zal slapen boven de paardenstallen! Je krijgt een eigen paard of pony toegewezen die je de hele week mag verzorgen en rijden. Wanneer het mooi weer is wisselen we de paardrijlessen af met een buitenrit.
Daarnaast doen we allerlei andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een middag zwemmen en kan je altijd je paard of pony poetsen en verwennen.
De hele week is er ook een begeleider voor jou aanwezig, die er samen met jou een fantastische week van gaat maken!  De begeleider is iemand waar je op terug kan vallen, maar waar je  natuurlijk ook heel veel activiteiten mee kunt doen.
Lijkt dit je wel wat maar vind je het wel spannend of ben je gewoon ontzettend nieuwsgierig?

Je bent van harte welkom op de manege om de accommodatie te bekijken, de paarden te zien en misschien zelfs wel een oefenritje te maken

Voor ouder(s):
Rust en regelmaat zijn bij ons belangrijke speerpunten tijdens deze vakantie.
We doen daarom onze uiterste best om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden. We werken met vrijwilligers die een relevante opleiding volgen en de rijlessen worden gegeven door gediplomeerde instructrices. Indien nodig kan uw kind  1 op 1 begeleid worden zodat er de hele week individuele begeleiding en verzorging is. Dit maakt het mogelijk om kinderen die intensieve begeleiding/verzorging nodig hebben ook een fantastische ruitervakantie te laten beleven!
Er wordt gewerkt met een duidelijk weekprogramma, waarin de nodige rustmomenten worden opgenomen. De groepen bestaan uit maximaal 8 tot 10 deelnemers. Bij de indeling proberen we zo goed mogelijk te letten op een evenredige verdeling in leeftijd en jongens en meisjes.
Als er een indicatie  aanwezig is, is betaling vanuit PGB mogelijk. 

Wanneer zijn de ruitervakanties?

Neem contact met ons op voor meer informatie
Ben je enthousiast? Stuur dan een mailtje naar lessen@manegebalans.nl  Ook kan je naar dit adres mailen voor al je vragen!
Bellen kan ook naar het nummer van de manege: 0111-481968